Afvallen in Bakel

Wil jij afvallen in Bakel met persoonlijke begeleiding?

Woon je in Bakel en zoek je iemand die je kan begeleiden bij het afvallen? Hebben eerdere pogingen niet het gewenste resultaat opgeleverd? Viel je telkens weer terug in je oude patroon? Of wil je het afvallen direct goed aanpakken? Wellicht kan ik je helpen!

Herken jij je in het volgende?

  • je bent ontevreden met wat je op de weegschaal en in de spiegel ziet
  • je weet wel dat je te veel of te ongezond eet, maar het lukt je niet om dit zelf te veranderen
  • je mist een stok achter de deur
  • je wil graag afvallen, maar je wil ook genieten van lekker eten en er niet alles voor laten
  • je wil geen tijdelijk dieet, maar een blijvende verandering

En wil jij afvallen…

met gewoon gezond eten en voldoende ruimte voor iets lekkers

op een manier die je je leven lang kunt volhouden

zonder afzien, ingewikkelde eetschema’s of verboden producten

met persoonlijke begeleiding door iemand met kennis van voeding én psychologie

op slechts enkele minuten van Bakel

Suzanne Vossen - over mij

Zo help ik jou met afvallen

voedingscoach, gewichtsconsulent, gewichtscoach, voedingsdeskundige, voedingsspecialist, voedingsconsulent, diëtist, dieetpsycholoog, voedingspsycholoog

In een begeleidingstraject gaan we uit van jouw persoonlijke situatie, en wat jij nodig hebt om af te vallen. We beginnen met een voedings- en beweegadvies op maat. En ik leer je hoe je zelf een dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Daarbij hoort ook gewoon iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook met normaal eten. Een ingewikkeld dieet is echt niet nodig.

 

Naast voeding en beweging is gedragsverandering ook een belangrijk onderdeel. We beginnen met jouw motivatie: waarom is het zo belangrijk voor jou om af te vallen? En waar verwacht je tegenaan te lopen?  We kijken welke gedragspatronen jij jezelf hebt aangeleerd als het gaat om eten en afvallen. Ook besteden we ruim aandacht aan het veranderen van je gedachten over eten en afvallen, en aan het veranderen van je gewoonten en je gedrag. Samen werken we aan een nieuwe manier van eten, die je je hele leven vol kunt houden.

 

Wil je meer weten over mijn aanbod, ben je geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag? Neem dan contact op of vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gratis kennismaking

Mijn praktijk

Mijn praktijk bevindt zich vlakbij Bakel, aan de rand van Helmond. Als je in Bakel woont en het niet erg vindt om een paar minuten te rijden, kan je ook bij mij terecht! Vanuit mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Mijn achtergrond in psychologie combineer ik met een afgeronde opleiding tot BGN gewichtsconsulent*  en een propedeuse voeding & diëtetiek. Ik ben geïnteresseerd in het veranderen van (eet) gewoonten, motivatie en mindset, en ik heb me verder verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies.

Meer informatie

Eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze bij het afvallen, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk of online.

Afvallen: tips en inspiratie

Wil je inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.