Title Image

Afvallen in Bakel

Wil jij afvallen in Bakel met persoonlijke begeleiding?

Woon je in Bakel en zoek je iemand die je kan begeleiden bij het afvallen? Hebben eerdere pogingen niet het gewenste resultaat opgeleverd? Viel je telkens weer terug in je oude patroon? Of wil je het afvallen nu een keer echt goed aanpakken? Wellicht kan ik je helpen!

Wil jij

leren welke stappen er nodig zijn om succesvol af te vallen?

afvallen met gewoon normaal eten, zonder ingewikkeld dieet of verboden producten?

leren op welke manier je je gewoonten en je gedrag blijvend kunt veranderen?

afvallen door anders te eten, op een manier die je je leven lang kunt volhouden?

persoonlijke begeleiding op slechts enkele minuten afstand van Bakel?

Lees dan verder!

afvallen Bakel
afvallen gewichtsconsulent Helmond-Bakel suzanne

Mijn praktijk bevindt zich vlakbij Bakel, aan de rand van Helmond. Als je in Bakel woont en het niet erg vindt om een paar minuten te rijden, kan je ook bij mij terecht! Vanuit mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Mijn achtergrond in psychologie (2003) combineer ik met een afgeronde opleiding tot BGN gewichtsconsulent* (2020) en een propedeuse voeding & diëtetiek (2019). Ik ben geïnteresseerd in het veranderen van (eet) gewoonten, motivatie en mindset, en ik heb me onlangs verder verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies (2020).

Zo help ik jou met afvallen

 

In een begeleidingstraject gaan we uit van jouw persoonlijke situatie, en wat jij nodig hebt om af te vallen. We beginnen met een voedings- en beweegadvies op maat. En ik leer je hoe je zelf een dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Daarbij hoort ook gewoon iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook met normaal eten. Een ingewikkeld dieet is echt niet nodig.

 

Naast voeding en beweging is gedragsverandering ook een belangrijk onderdeel. We beginnen met jouw motivatie: waarom is het zo belangrijk voor jou om af te vallen? En waar verwacht je tegenaan te lopen?  We kijken welke gedragspatronen jij jezelf hebt aangeleerd als het gaat om eten en afvallen. Ook besteden we ruim aandacht aan het veranderen van je gedachten over eten en afvallen, en aan het veranderen van je gewoonten en je gedrag. Samen werken we aan een nieuwe manier van eten, die je je hele leven vol kunt houden.

 

Wil je meer weten over mijn aanbod, ben je geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

Neem contact op

Meer informatie

Eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze bij het afvallen, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk, online, of eventueel bij je thuis in Bakel.

Afvallen: tips en inspiratie

Wil je inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.