Title Image

Afvallen in Dierdonk

Gewicht verliezen met persoonlijke begeleiding in je eigen buurt

Wil jij begeleid afvallen in Dierdonk?

Woon je in Dierdonk (Helmond) en zoek je hulp bij het afvallen? Hebben eerdere pogingen niet het gewenste resultaat opgeleverd? Of weet je niet goed hoe je het afvallen het beste kunt aanpakken? Wellicht kan ik je helpen!

Wil jij

leren welke stappen er nodig zijn om succesvol af te vallen?

afvallen met gewoon normaal eten, zonder ingewikkeld dieet of verboden producten?

leren op welke manier je je gewoonten en je gedrag blijvend kunt veranderen?

afvallen door anders te eten, op een manier die je je leven lang kunt volhouden?

persoonlijke begeleiding op locatie in Dierdonk?

Lees dan verder!

Vanuit mijn praktijk in Dierdonk help ik je met afvallen. Niet online, maar met persoonlijke begeleiding op locatie. Ik combineer daarbij een achtergrond in psychologie (2003) met een opleiding tot BGN gewichtsconsulent* (2020) en een propedeuse voeding & diëtetiek (2019). Belangrijke aandachtspunten zijn het veranderen van (eet)gewoonten, motivatie en mindset. Dit jaar heb ik me verder verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies (2020).

afvallen dierdonk gedragsverandering

Zo help ik jou met afvallen

 

We beginnen met een intakegesprek waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken. We kijken naar je omgeving, je eetpatroon en gewoonten. Ik maak een voedings- en beweegadvies op maat, waarna je zelf aan de slag kunt om een gezond dagmenu samen te stellen, dat bij jou past. Iets ‘lekkers’ hoort daar uiteraard gewoon bij. Mijn uitgangspunt  bij het afvallen is gewoon normaal eten, geen ingewikkeld dieet.

 

We kijken wat jouw valkuilen en belemmeringen zijn bij het eten en afvallen. Ook besteden we ruim aandacht aan het veranderen van je gedachten over eten en afvallen, en aan het veranderen van je gewoonten en je gedrag. Motivatie en mindset vormen een belangrijke basis! Samen werken we naar  jouw ideale gewicht, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Denk je dat mijn werkwijze bij je past of heb je vragen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Meer informatie

Eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze bij het afvallen, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk in Dierdonk of online.

Afvallen: tips en inspiratie

Wil je inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij je eigen verzekeraar of bij de BGN.