Title Image

Afvallen in Helmond

Hulp nodig bij het afvallen in Helmond?

Woon je in (de buurt van) Helmond en wil je professionele begeleiding bij het afvallen? Misschien heb je al eerder geprobeerd om af te vallen maar heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd? Of misschien weet je niet eens waar je moet beginnen? Lees dan verder!

Wil jij

leren welke stappen er nodig zijn om succesvol af te vallen?

afvallen met gewoon normaal eten, zonder ingewikkeld dieet of verboden producten?

leren op welke manier je je gewoonten en je gedrag blijvend kunt veranderen?

afvallen door anders te eten, op een manier die je je leven lang kunt volhouden?

persoonlijke begeleiding op locatie in Helmond?

Dan kan ik je helpen!

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Ik combineer daarbij een achtergrond in psychologie (2003) met een opleiding als gewichtsconsulent* (af te ronden mei 2020) en een propedeuse voeding & diëtetiek (2019). Verder heb ik me verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies (2020), het veranderen van (eet)gewoonten en het belang van motivatie en mindset.

Afvallen door gedragsverandering in Helmond-Dierdonk

Zo help ik jou met afvallen

 

In een begeleidingstraject gaan we uit van jouw persoonlijke situatie, en wat jij nodig hebt om af te vallen. Je krijgt een voedings- en beweegadvies op maat. En ik leer je hoe je zelf een dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook zonder ingewikkeld dieet maar door gewoon normaal te eten.

 

We kijken wat jouw valkuilen en belemmeringen zijn bij het eten en afvallen. Met technieken uit de psychologie help ik je vervolgens om je gedrag en je gedachten over eten te veranderen, zodat je ook op de moeilijke momenten gezondere keuzes kunt maken. Motivatie vormt daarbij een belangrijke basis! Samen werken we naar  jouw ideale gewicht, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Wil jij nu echt stappen maken op weg naar jouw ideale gewicht? Neem dan contact op voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek. Eerst nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

Neem contact op

Gratis tips en inspiratie

Wil je gratis inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

Meer informatie

Wil je eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze bij het afvallen, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk in Helmond of online.

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.