Title Image

Gewichtsconsulent Bakel

Samen bereiken we jouw ideale gewicht

Zoek je een gewichtsconsulent in Bakel?

Woon je in Bakel en zoek je een BGN gewichtsconsulent om je te begeleiden bij het afvallen?

Wil jij

persoonlijke begeleiding bij het afvallen door een BGN erkend gewichtsconsulent?

afvallen zonder ingewikkeld dieet, maar door gewoon normaal te eten?

geen verboden voedingsmiddelen?

leren hoe je zelf een verantwoord menu kunt samenstellen?

leren hoe je je gedachten, je gewoonten en je gedrag kunt veranderen?

afvallen zonder honger, op een manier die je je leven lang kunt volhouden?

En vind je het niet erg om een stukje te rijden of te fietsen? Dan kan ik je helpen!

afvallen gewichtsconsulent Helmond-Bakel suzanne

Vanuit mijn praktijk in Helmond-Dierdonk, vlak bij Bakel, bied ik als BGN gewichtsconsulent persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Ik combineer daarbij een achtergrond in psychologie (2003) met een opleiding als gewichtsconsulent* (2020) en een propedeuse voeding & diëtetiek (2019). Verder heb ik me verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies (2020), het veranderen van (eet)gewoonten en het belang van motivatie en mindset.

Zo ziet begeleiding door de gewichtsconsulent eruit

 

In een begeleidingstraject gaan we uit van jouw persoonlijke situatie, en wat jij nodig hebt. Je krijgt een voedings- en beweegadvies op maat. En ik leer je hoe je zelf een dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Gewicht verliezen kan namelijk ook zonder ingewikkeld dieet maar door gewoon normaal te eten.

 

We kijken wat jouw valkuilen en belemmeringen zijn bij het eten en besteden ruim aandacht aan het veranderen van je gedachten, je gewoonten en je gedrag. Motivatie en mindset vormen een belangrijke basis! Samen veranderen we jouw eetgedrag, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Denk je dat mijn werkwijze bij je past of heb je vragen? Neem dan contact op voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Meer informatie

Eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze als gewichtsconsulent, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk, online of eventueel bij je thuis in Bakel.

Afvallen: tips en inspiratie

Wil je inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.