Wil je afvallen met hulp van een diëtiste in Helmond?

Als je persoonlijke begeleiding zoekt bij het afvallen, denk je waarschijnlijk als eerste aan een diëtiste. Maar bij overgewicht zijn er vaak meer opties dan de diëtist. Als zorgverzekeraar-erkend gewichtsconsulent en psycholoog help ik je ook met afvallen. Met aandacht voor voeding én gedragsverandering begeleid ik gezonde mensen naar een beter eetpatroon en een lager gewicht.

 

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico en je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Diëtist Helmond

diëtist helmond volwassenen

afvallen voor volwassenen

Afvallen en échte verandering: gezonder kiezen en aan de slag met jouw overtuigingen, gedachten en patronen rondom eten.

>> Begeleid afvallen volwassenen
dietist helmond afvallen voor kinderen

afvallen voor kinderen

Afvallen zonder dieet voor kinderen van 6 tot 18 jaar, groeien naar een gezond gewicht met de methode Lekker Pûh!!!

>> Begeleid afvallen kinderen

Of plan direct een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken.

diëtiste Helmond

Meer over mijn begeleiding

Als gewichtscoach bied ik, net als de meeste diëtistes, één op één begeleiding bij het afvallen. In een aantal maanden gaan we samen aan de slag om gewicht te verliezen en jouw eetpatroon voor altijd te veranderen.

 

voeding

Aan het begin van een traject bekijken we je huidige voedingspatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. Daarbij leer ik je hoe je zelf gezondere keuzes kunt maken en hoe je een verantwoord dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook zonder streng of ingewikkeld dieet maar door kleine aanpassingen, bewuste keuzes en gewoon normaal eten.

gedragsverandering

De diëtiste kijkt vaak vooral naar wát je kunt eten. Het blijvend veranderen van je eetgedrag is echter erg belangrijk. In de vervolggesprekken komen verschillende strategieën aan bod, die je hiermee helpen. We bespreken jouw valkuilen en belemmeringen bij het afvallen, en ik geef je tips om je gedachten en gewoonten aan te passen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

Met als resultaat: blijvend minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Wanneer wél naar de diëtiste?

Zocht je naar een diëtist omdat je een medisch voedingsadvies nodig hebt? Of heb je naast overgewicht ook diabetes (type 1 of 2), verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, voedselallergie of andere medische aandoeningen die een relatie hebben met voeding of die invloed hebben op je stofwisseling? Neem in dat geval alsnog contact op met een diëtist in Helmond!

 

Diëtisten in Helmond

Een overzicht van diëtisten in Helmond vind je bijvoorbeeld op de website van Zorgkaart Nederland.

 

Spreekt mijn aanpak je aan, maar twijfel je of ik je wel of niet kan helpen? Je mag altijd even contact opnemen voor overleg.

Locaties

 Gasthuisstraat 102 – Helmond

Mijn praktijk bevindt zich in Helmond – Stiphout, vlak langs de doorgaande weg naar Eindhoven, centraal gelegen tussen Stiphout, Mierlo-Hout en Brandevoort.

Goed bereikbaar vanuit:

Stiphout

Brandevoort

Mierlo-Hout / ’t Hout

Warande

Helmond-West

Dierdonk

Brouwhuis

De Rijpel / Rijpelberg

Helmond-Noord

Helmond-Oost

Bakel

Nuenen

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt hiervoor geen verwijzing van je huisarts nodig. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.