Title Image

Diëtiste Helmond

Wil je afvallen met hulp van een diëtiste in Helmond?

Als je persoonlijke begeleiding zoekt bij het afvallen, denk je waarschijnlijk als eerste aan een diëtiste. Maar wist je dat er, ook in Helmond, meer opties zijn dan alleen begeleiding door een diëtiste? Als je wil afvallen en verder gezond bent, kan je op meerdere plekken terecht voor begeleiding. Ook als je het belangrijk vindt dat je kwalitatief goede begeleiding krijgt, waarbij (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is. Zelf ben ik geen diëtiste, maar zorgverzekeraar-erkend gewichtsconsulent en psycholoog. Met aandacht voor voeding én gedragsverandering begeleid ik gezonde mensen naar een beter eetpatroon en een lager gewicht.

Herken je dit?

Woon je in Helmond en zocht je een diëtiste om af te vallen? En herken je jezelf in een of meer van de volgende punten?

  • je bent ontevreden met wat je op de weegschaal en in de spiegel ziet
  • je wil nu echt aan de slag om dingen anders te doen
  • je weet wel dat je te veel of te ongezond eet, maar het lukt je niet om dit zelf te veranderen
  • je mist een stok achter de deur
  • je weet niet waar je moet beginnen
  • je wil graag afvallen, maar je wil ook genieten van lekker eten en er niet alles voor laten
  • je wil geen tijdelijk dieet, maar een blijvende verandering
  • je hebt géén diabetes, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, voedselallergie of andere medische aandoeningen die een relatie hebben met voeding of die invloed hebben op je stofwisseling
diëtiste Helmond

Hoe zou het zijn als je kunt afvallen…

met gewoon gezond eten en voldoende ruimte voor iets lekkers

op een manier die je je leven lang kunt volhouden

zonder afzien, ingewikkelde eetschema’s of verboden producten

door te leren zelf goede keuzes te maken

door het veranderen van je manier van denken

met persoonlijke begeleiding in Helmond, door iemand met kennis van voeding én psychologie

Met als resultaat: blijvend minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Daar kan ik je bij helpen!

Mijn begeleiding

Als erkend* gewichtscoach bied ik, net als de meeste diëtistes, één op één begeleiding bij het afvallen. In 3 maanden gaan we samen aan de slag om gewicht te verliezen en jouw eetpatroon voor altijd te veranderen.

 

voeding

Aan het begin van een traject bekijken we je huidige voedingspatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. Daarbij leer ik je hoe je zelf gezondere keuzes kunt maken en hoe je een verantwoord dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook zonder streng of ingewikkeld dieet maar door kleine aanpassingen, bewuste keuzes en gewoon normaal eten.

 

gedragsverandering

Het blijvend veranderen van je eetgedrag is daarbij erg belangrijk. In de vervolggesprekken komen verschillende strategieën aan bod, die je hiermee helpen. We bespreken jouw valkuilen en belemmeringen bij het afvallen, en ik geef je tips om je gedachten en gewoonten aan te passen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Denk je dat mijn werkwijze bij je past? En heb je het idee dat dit een goed alternatief kan zijn voor begeleiding door een diëtiste? Vraag dan direct een gratis kennismakingsgesprek aan. Als je nog twijfelt, beantwoord ik graag je vragen!

Plan je gratis kennismaking

Wanneer wél naar de diëtiste?

Zocht je naar een diëtiste omdat je een medisch voedingsadvies nodig hebt? Of heb je naast overgewicht ook diabetes (type 1 of 2), verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, voedselallergie of andere medische aandoeningen die een relatie hebben met voeding of die invloed hebben op je stofwisseling? Dan kan en mag ik je niet helpen. Neem in dat geval alsnog contact op met een diëtiste!

 

Diëtisten in Helmond

Een overzicht van diëtisten in Helmond vind je bijvoorbeeld op de website van Zorgkaart Nederland.

 

Spreekt mijn aanpak je aan, maar twijfel je of ik je wel of niet kan helpen? Je mag altijd even contact opnemen voor overleg.

Locaties

 Gasthuisstraat 102 – Helmond

 Sprengenbergweide 10 – Helmond

Goed bereikbaar vanuit:

Stiphout

Brandevoort

Mierlo-Hout / ’t Hout

Warande

Helmond-West

Dierdonk

Brouwhuis

De Rijpel / Rijpelberg

Helmond-Noord

Helmond-Oost

Bakel

Nuenen

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt hiervoor geen verwijzing van je huisarts nodig. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.