Title Image

Tarieven

Jouw investering in jezelf

Mijn aanbod

Met een streng dieet kan je in paar weken zo 3 of 4 kilo kilo afvallen. Het probleem is dat die kilo’s er vaak net zo snel weer aankomen als je weer normaal gaat eten. Wil je blijvend je gedachten, gewoonten en gedrag veranderen en daarmee duurzaam gewichtsverlies realiseren, dan lukt dat helaas niet binnen een paar weken.

 

Blijvende verandering vraagt om tijd en oefening. Om die reden werk ik het liefst met vaste begeleidingstrajecten van minimaal 6 gesprekken. Deze gesprekken plannen we naar behoefte in. In het begin zal dit meestal om de 1 of 2 weken zijn, daarna kan er wat meer tijd tussen zitten.

 

Omdat je natuurlijk wel wil weten waar je aan begint, is het eerste kennismakingsgesprek van 30-45 minuten gratis (ook als je na dit gesprek besluit niet verder te gaan). In dit eerste gesprek bespreken we je doel, je motivatie, je dieetgeschiedenis en je verwachtingen. Ook vertel ik je over mijn werkwijze en beantwoord ik jouw vragen, zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten als je bij mij een coachtraject gaat starten. Op basis van wat je mij in dit gesprek vertelt, kan ik je meestal al direct een aantal concrete tips meegeven.

 

Als we allebei het idee hebben dat je bij mij op de juiste plek zit, doe ik je een aanbod voor een persoonlijk begeleidingstraject.

Jouw investering

Afhankelijk van je doelen en je achtergrond, zal ik je adviseren om te starten met een traject van 6 sessies (ongeveer 3 maanden begeleiding), of direct met een langer traject van 9 sessies (ongeveer 5-6 maanden begeleiding). Extra gesprekken zijn altijd mogelijk.

 

Informatie over eventuele vergoeding door je zorgverzekeraar vind je onder het tariefoverzicht.

Kennismakingsgesprek
Gratis
Het eerste gesprek van 30-45 minuten is bij mij altijd gratis. Ik hoor graag meer over je hulpvraag, je doel, je motivatie, en je dieetgeschiedenis. Andersom wil ik jou een goed beeld geven van wat je kunt verwachten als je bij mij een coachtraject gaat starten. Dit gesprek kan telefonisch of online plaatsvinden. Je hoeft hiervoor niet naar de praktijk te komen.
3 maanden persoonlijk coachtraject (5-10 kilo afvallen)
Nu tijdelijk voor €240
intakegesprek (ca. 1 uur), voedingsdagboek analyse, persoonlijk voedingsadvies en beweegadvies, 5 één-op-één coachgesprekken van ca. 45 minuten met aandacht voor gedragsverandering, 6 x meten en wegen, bewaarmap met achtergrondinformatie en huiswerkopdrachten, onbeperkt support via WhatsApp of mail bij vragen.
6 maanden persoonlijk coachtraject (meer dan 10 kilo afvallen)
Nu tijdelijk voor €337,50
intakegesprek (ca. 1 uur), voedingsdagboek analyse, persoonlijk voedingsadvies en beweegadvies, 8 één-op-één coachgesprekken van ca. 45 minuten met aandacht voor gedragsverandering, 9 x meten en wegen, bewaarmap met achtergrondinformatie en huiswerkopdrachten, onbeperkt support via WhatsApp of mail bij vragen.
Extra coachgesprek van 45 minuten
Nu tijdelijk voor €37,50
Wil je na afloop van je coachtraject nog extra begeleiding, of heb je behoefte aan extra gesprekken tijdens je traject, dan hoef je uiteraard geen heel traject meer af te nemen. Kies dan voor een los coachgesprek (incl. support bij vragen tussendoor). Dat kan aansluitend aan het traject, maar ook later.

Alle bedragen zijn inclusief BTW, voorbereidingstijd en uitwerking. Loopt een gesprek een keer wat uit, dan kost dat niets extra.

VERGOEDING

De kosten voor voedings- en leefstijladvies door een BGN Gewichtsconsulent worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts. Voor de hoogte van de vergoeding en eventuele voorwaarden kan je terecht bij je eigen zorgverzekeraar.

logo bgn gewichtsconsulent Helmond

Heb je nog vragen?

Als je onderstaand formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.