Gratis

om het afvallen makkelijker te maken
WEEKPLANNER
gratis_weekplanner-eetplanner-beweegplanner

Gezond eten en voldoende bewegen gaat helaas niet vanzelf. Doelen stellen, een planning maken en de voortgang bijhouden zijn drie dingen die het afvallen een stuk makkelijker maken.

 

Om je daarbij te helpen, ontwikkelde ik een weekplanner voor je: beweegplanner, eetplanner, en tracker in één. Binnenkort downloadt je hem hier gratis!

KENNISMAKINGSGESPREK
gratis intakegesprek begeleiding afvallen

Weet jij ook wel dat je minder moet eten en meer moet bewegen, maar is het probleem vooral dat dat niet lukt? Ik combineer voedingsadvies met aandacht voor het blijvend veranderen van je gewoontes.

 

Wil jij met jezelf aan de slag gaan en denk je dat mijn aanpak bij je past? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

TIPS EN INSPIRATIE
gratis tips bij afvallen

Wil je gratis inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Volg me dan op mijn social kanalen. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

 

Facebook @afvallenhelmond

Instagram @suzannevossen_gewichtscoach.

STEL JE VRAAG

Wil je meer weten over mijn praktijk, ben je geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag?

Als je onderstaand formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

    Blog

    Hieronder vind je de laatste blogartikelen. Wil je alle artikelen lezen, bepaalde categorieën bekijken of zoeken in de artikelen? Bekijk dan de blog-pagina voor een compleet overzicht.