Title Image

Gewichtsconsulent Helmond

Verander je eetgedrag en val blijvend af

Zoek je een gewichtsconsulent in Helmond?

Woon je in Helmond en zoek je een BGN gewichtsconsulent om je te begeleiden bij het afvallen? Wellicht kan ik je helpen!

Wil jij

nu echt aan de slag met het veranderen van je eetgedrag?

afvallen met gewoon normaal eten, zonder ingewikkeld dieet of verboden producten?

naast een voedingsadvies ook aandacht voor het veranderen van je gewoonten en gedrag?

leren welke stappen er nodig zijn om succesvol af te vallen?

persoonlijke begeleiding bij het afvallen door een BGN erkend gewichtsconsulent?

begeleiding op locatie in Helmond?

Dan kan ik je helpen!

afvallen gewichtsconsulent Helmond-Bakel suzanne

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik als BGN gewichtsconsulent persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Ik combineer daarbij een achtergrond in psychologie (2003) met een opleiding als gewichtsconsulent* (2020) en een propedeuse voeding & diëtetiek (2019). Verder heb ik me verdiept in cognitieve gedragstherapie voor gewichtsverlies (2020), het veranderen van (eet)gewoonten en het belang van motivatie en mindset.

afvallen gewichtsconsulent voedingspsychologie Helmond

Zo ziet begeleiding door de gewichtsconsulent eruit

 

Ben jij bereid om nu echt stappen te zetten en blijvend je eetgedrag te veranderen en af te vallen?

In een gratis intake bespreken we onder andere je doelen, je motivatie om af te vallen, je dieetgeschiedenis en je eetgewoonten. Ik maak daarna voor jou een voedingsadvies op maat, waarbij ik je leer je hoe je zelf een dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook zonder ingewikkeld dieet maar door gewoon normaal te eten.

 

Het blijvend veranderen van je eetgedrag is daarbij erg belangrijk. In de vervolggesprekken komen verschillende strategieën aan bod, die je hiermee helpen. Wat bespreken jouw valkuilen en belemmeringen bij het afvallen, en ik geef je tips om je gedachten en gewoonten aan te passen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Denk je dat mijn werkwijze bij je past of heb je vragen? Neem dan contact op voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Meer informatie

Eerst nog meer weten over wat ik doe? Lees dan meer over mij, mijn werkwijze als gewichtsconsulent, of bekijk de tarieven voor begeleiding in mijn praktijk in Helmond of online.

Afvallen: tips en inspiratie

Wil je inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Bekijk dan eens mijn blog of volg me op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.

logo ben gewichtsconsulent Helmond

*Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.