Gewichtsconsulent Helmond

Zoek je een gewichtsconsulent in Helmond?

Wil je afvallen met hulp van een gewichtsconsulent in Helmond? Als zorgverzekeraar-erkend gewichtsconsulente bied ik persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Ik help jou op weg naar een lager gewicht, een nieuwe levensstijl en een blijvend gezonder voedingspatroon. Zonder ingewikkeld dieet of verboden producten, maar met gewoon normaal eten.

 

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland wordt mijn begeleiding vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, en het gaat niet ten koste van je eigen risico.

Gewichtsconsulente Helmond

Zo help ik als gewichtsconsulent met afvallen

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik één op één begeleiding bij het afvallen. Samen gaan we aan de slag om jouw eetpatroon voor altijd te veranderen en op een verantwoorde manier blijven gewicht te verliezen.

 

voeding

Aan het begin van een traject bekijken we je huidige voedingspatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. Je leert hoe je gezondere keuzes kunt maken en ook de dingen kunt blijven eten die jij lekker vindt. Gewoon normaal eten en het maken van bewuste keuzes vormen een belangrijke basis. Een eetpatroon dat bij jou (en je eventuele gezin past) is belangrijk om veranderingen ook vol te kunnen houden.

gedragsverandering

Ook gaan we aan de slag met het blijvend veranderen van je gedachten, gewoonten en gedrag. In de vervolggesprekken help ik je daarmee. Je krijgt inzicht in jouw moeilijke momenten en saboterende gedachten bij het afvallen, en ik geef je tips hoe je daar mee om kunt gaan. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

Met als resultaat: blijvend minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Aanbod begeleiding in Helmond

begeleiding volwassenen
>> Begeleid afvallen volwassenen

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op of plan direct een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken.

Locaties gewichtsconsulent Helmond

 Gasthuisstraat 102 – Helmond (Stiphout)

 Sprengenbergweide 10 – Helmond (Dierdonk)

Goed bereikbaar vanuit:

Stiphout

Brandevoort

Mierlo-Hout / ’t Hout

Warande

Helmond-West

Dierdonk

Brouwhuis

De Rijpel / Rijpelberg

Helmond-Noord

Helmond-Oost

Bakel

Nuenen

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.