Voedingscoach Helmond

Zoek je een voedingscoach in Helmond?

Wil je afvallen met een voedingscoach in Helmond? Als zorgverzekeraar-erkend voedingscoach help ik je gewicht te verliezen. Geen streng dieet of verboden producten, maar een blijvende verandering van leefstijl. Mét voldoende ruimte voor de dingen die jij lekker vindt!

 

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico, en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Voedingscoach Helmond

Mijn begeleiding als voedingscoach

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik één op één begeleiding bij het afvallen. Ik focus daarbij niet alleen op voeding, maar besteed ook ruim aandacht aan het veranderen van je mindset.

 

voeding

We bekijken je huidige eetpatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. We bespreken welke producten je beter kunt vervangen, en hoe je zelf een verantwoord dagmenu kunt samenstellen wat past bij jou (en je eventuele gezin). Het uitgangspunt daarbij is: alles mag, maar met mate. Afvallen kan namelijk ook zonder streng dieet of verboden producten. Als je kiest voor 80% gezond (en lekker) en 20% lekker (maar niet per se gezond) dan ben je al een heel eind op weg!

gedragsverandering

Ook gaan we werken aan het veranderen van je gedachten, gewoonten en gedrag. We kijken waar jij tegenaan loopt bij het afvallen, welke gewoonten en patronen niet behulpzaam zijn, en waar jouw eetbehoeftes en keuzes vandaan komen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

Met als doel: een lager gewicht, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Mijn aanbod

begeleiding volwassenen
>> Begeleid afvallen volwassenen

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op of plan direct een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken.

Locatie voedingscoach Suzanne Vossen in Helmond

Ik werk als voedingscoach in Helmond, met een praktijk aan huis in Dierdonk en een praktijk in ‘dienstencentrum Gasthuisstraat’ in Stiphout. Maar ook als je een voedingscoach zoekt in een andere wijk van Helmond kan je bij mij terecht. Mijn praktijk Dierdonk bevindt zich vlakbij Brouwhuis, Rijpelberg / de Rijpel en is ook goed bereikbaar vanuit plaatsen zoals Bakel of Beek en Donk. Mijn praktijk in Stiphout ligt min of meer tussen Brandevoort, Warande en Mierlo-Hout, maar met de auto ben je daar ook in maximaal een kwartiertje vanuit Nuenen of Asten.

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.