Voedingsdeskundige Helmond

Zoek je een voedingsdeskundige in Helmond?

Wil je persoonlijke begeleiding door een voedingsdeskundige in Helmond? Als zorgverzekeraar-erkend voedingsdeskundige help ik je met afvallen. Daarbij focus ik op het aanleren van een gezonder voedingspatroon én op het realiseren van blijvende gedragsverandering.

 

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, en het gaat niet ten koste van je eigen risico.

Voedingsdeskundige Helmond

Mijn begeleiding als voedingsdeskundige

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik één op één begeleiding bij het afvallen. Samen gaan we aan de slag om gewicht te verliezen en jouw eetpatroon voor altijd te veranderen.

 

voeding

Aan het begin van een traject bekijken we je huidige voedingspatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. Ik leer je waar je op kunt letten als je gezonder wilt kiezen. Met de uitleg kan je zelf aan de slag om een dagmenu samen te stellen wat past bij jou (en je eventuele gezin). En dat hoeft echt niet alleen maar gezond te zijn. Alles mag, maar met mate. Afvallen kan namelijk ook zonder streng dieet of verboden producten. Gewoon normaal eten en het maken van bewuste keuzes vormen een belangrijke basis.

gedragsverandering

Ook gaan we aan de slag met het blijvend veranderen van je gedachten, gewoonten en gedrag. In de vervolggesprekken komen verschillende strategieën aan bod, die je hiermee helpen. We bespreken jouw valkuilen en belemmeringen bij het afvallen, en ik geef je tips hoe je daar mee om kunt gaan. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

Met als resultaat: blijvend minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Mijn aanbod

begeleiding volwassenen
>> Begeleid afvallen volwassenen

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op of plan direct een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken.

Praktijklocaties voedingsdeskundige Suzanne Vossen in Helmond

Ik werk als voedingsdeskundige in Helmond met praktijkruimtes in Dierdonk en Stiphout.  Maar ook als je een voedingsdeskundige zoekt in een andere wijk van Helmond kan je bij mij terecht. mijn praktijk aan huis in Dierdonk bevindt zich vlakbij Brouwhuis, Rijpelberg / de Rijpel en is ook goed bereikbaar vanuit plaatsen zoals Bakel of Beek en Donk. Mijn praktijk in Stiphout ligt min of meer tussen Brandevoort, Warande en Mierlo-Hout, maar met de auto ben je daar ook in maximaal een kwartiertje vanuit Nuenen of Asten.

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.