Voedingsspecialist Helmond

Afvallen met een voedingsspecialist in Helmond?

Wil je gewicht verliezen en zoek je daarbij hulp van een voedingsspecialist in Helmond? Als zorgverzekeraar-erkend voedingsspecialist help ik je met afvallen. Dit doe ik door een combinatie van voedingsadvies, aandacht voor gedragsverandering en zoeken naar mogelijkheden om meer te bewegen.

 

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, en het gaat niet ten koste van je eigen risico.

Voedingsspecialist Helmond

Mijn begeleiding als voedingsspecialist

Vanuit mijn praktijk in Helmond bied ik één op één begeleiding bij het afvallen. Samen gaan we aan de slag om gewicht te verliezen en jouw eetpatroon voor altijd te veranderen.

 

gedragsverandering

We gaan aan de slag met jouw motivatie, je huidige gewoonten en je gedachten over eten en diëten. Ik geef je inzicht in welke patronen en gedachten belemmerend werken en we kijken hoe je deze kunt veranderen. We bespreken verschillende strategieën die je hiermee helpen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

voeding

Bewuster kiezen is een belangrijke aanpassing in je mindset: alles mag, maar met mate. Maar natuurlijk help ik je ook met het aanpassen van je voedingspatroon. We beginnen met het bijhouden van een eetdagboekje. We bespreken welke aanpassingen je kunt doen om te komen tot een verantwoord menu met voldoende ruimte voor iets lekkers. Het doel is dat je leert om zelf een dagmenu samen te stellen wat past bij jou (en je eventuele gezin), met voldoende ruimte voor iets lekkers. Afvallen kan namelijk ook zonder streng dieet of verboden producten!

Het doel? Blijvend minder kilo’s, meer energie en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Mijn aanbod

begeleiding volwassenen
>> Begeleid afvallen volwassenen

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op of plan direct een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken.

Hier vind je voedingsspecialist Suzanne Vossen in Helmond

 Gasthuisstraat 102 – Helmond

 Sprengenbergweide 10 – Helmond

Goed bereikbaar vanuit:

Stiphout

Brandevoort

Mierlo-Hout / ’t Hout

Warande

Helmond-West

Dierdonk

Brouwhuis

De Rijpel / Rijpelberg

Helmond-Noord

Helmond-Oost

Bakel

Nuenen

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt hiervoor geen verwijzing van je huisarts nodig. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.