Voedingsconsulent Helmond

Zoek je een voedingsconsulent in Helmond?

Wil je afvallen met hulp van een voedingsconsulent in Helmond? En herken je jezelf in een of meer van de volgende punten?

  • je bent ontevreden met wat je op de weegschaal en in de spiegel ziet
  • je wil nu echt aan de slag om dingen anders te doen
  • je weet wel dat je te veel of te ongezond eet, maar het lukt je niet om dit zelf te veranderen
  • je mist een stok achter de deur
  • je weet niet waar je moet beginnen
  • je wil graag afvallen, maar je wil ook genieten van lekker eten en er niet alles voor laten
  • je wil geen tijdelijk dieet, maar een blijvende verandering
voedingscoach, gewichtsconsulent, gewichtscoach, voedingsdeskundige, voedingsspecialist, voedingsconsulent, diëtist, dieetpsycholoog, voedingspsycholoog

Hoe zou het zijn als je kunt afvallen…

met gewoon gezond eten en voldoende ruimte voor iets lekkers

op een manier die je je leven lang kunt volhouden

zonder afzien, ingewikkelde eetschema’s of verboden producten

door te leren zelf goede keuzes te maken

door het veranderen van je manier van denken?

met persoonlijke begeleiding in Helmond, door een voedingsconsulent met kennis van voeding én psychologie

Met als resultaat: blijvend minder kilo’s, meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en het gevoel dat je trots op jezelf kunt zijn!

Daar wil ik je bij helpen!

 

Als erkend* voedingsconsulent in Helmond bied ik één op één begeleiding bij het afvallen. In 3 maanden gaan we samen aan de slag om bovenstaande te bereiken en jouw eetpatroon voor altijd te veranderen. Aan het begin van een traject bekijken we je huidige voedingspatroon en op basis daarvan maak ik voor jou een voedingsadvies op maat. Daarbij leer ik je hoe je zelf gezondere keuzes kunt maken en hoe je een verantwoord dagmenu kunt samenstellen dat bij jou past. Mét ruimte voor iets ‘lekkers’. Afvallen kan namelijk ook zonder ingewikkeld dieet maar door gewoon normaal te eten.

 

Het blijvend veranderen van je eetgedrag is daarbij erg belangrijk. In de vervolggesprekken komen verschillende strategieën aan bod, die je hiermee helpen. Wat bespreken jouw valkuilen en belemmeringen bij het afvallen, en ik geef je tips om je gedachten en gewoonten aan te passen. Samen werken we zo naar een nieuw eet- en beweegpatroon, op een manier die je je hele leven vol kunt houden.

 

Denk je dat mijn werkwijze bij je past of heb je vragen? Vraag dan direct een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Of lees eerst meer over mij, mijn werkwijze of mijn tarieven.

Gratis kennismaking

Of lees eerst meer over mij, mijn werkwijze of mijn tarieven.

*Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Begeleiding door een BGN gewichtsconsulent wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover vind je bij de BGN of via je eigen verzekeraar.

Mijn locaties voor begeleiding door een voedingsconsulent in Helmond bevinden zich in Dierdonk en Stiphout, maar uiteraard ben je ook welkom als je een voedingsconsulent zoekt in andere wijken van Helmond (bijvoorbeeld Brandevoort, Warande, Mierlo-Hout, Brouwhuis) of in plaatsen zoals Bakel en Nuenen.