Ruststofwisseling (BMR) en energiebehoefte berekenen

Wil je weten hoeveel energie je lichaam verbruikt? En hoeveel energie je nodig hebt om af te vallen? Download hieronder de calculator in Excel om jouw energieverbruik te berekenen. Binnenkort volgt een uitgebreidere toelichting.

Calculator

Klik op de afbeelding hieronder om het Excel-bestand te downloaden

Liever iemand die met je meedenkt? En denk je dat mijn manier van werken bij je past? Neem dan contact op voor meer informatie of plan een gratis kennismakingsgesprek! Eerst meer weten? Je kunt meer lezen over mijn werkwijze, mijn achtergrond of de trajecten die ik aanbied.

Gratis tips en inspiratie

Wil je gratis inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Je kunt me volgen op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.