geslaagd ben gewichtsconsulent Helmond

Geslaagd!

Twee weken geleden was het tijd voor het mondelinge portfolio assessment ter afsluiting van mijn opleiding tot BGN gewichtsconsulent. Gisteren kwam het verlossende mailtje met de uitslag: geslaagd!

Wat ben ik blij! Na een maand of tien studeren (theorie-examen, cliënten begeleiden, een workshop organiseren en een businessplan maken) zit het er op. Mijn theorie-examen haalde ik in september al. Nu is dus ook mijn praktijkportfolio goedgekeurd.

 

Met een diploma psychologie en een propedeuse voeding & diëtetiek, had ik al een prima basis. Maar ik vind het een fijn idee dat ik nu ook een ‘erkend diploma’ heb op het gebied van voedingsbegeleiding.

 

Het is nu nog even wachten tot mijn diploma ook echt in de brievenbus valt, zodat ik me officieel als gewichtsconsulent kan inschrijven bij de beroepsvereniging BGN.  Als het zo ver is, betekent dat dat mijn consulten in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Goed nieuws, toch?

Aanvulling 20 mei 2020: ik heb vandaag mijn diploma al ontvangen en vanaf nu ben ik dan ook geregistreerd bij de BGN als erkend gewichtsconsulent.

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak maken voor een gratis intakegesprek in mijn praktijk in Helmond of eventueel online? Neem dan contact op!

Gratis tips en inspiratie

Wil je gratis inspiratie of tips over afvallen, gezond eten of het veranderen van je eetgedrag? Je kunt me volgen op Facebook of Instagram. Daar zal ik regelmatig updates en tips plaatsen.